VBS Consult AS

Project Temporary office Dar 2013

Statoil har vært tilstede i Tanzania siden 2007 og har etablert kontor i Dar es Salaam.

Bilde av kontoret som skal oppgraderes innvendig

Dette kontorbygget holder Statoil på å bygge om til nye kontorer for sine ansatte i Dar Es Salaam

Statoil har funnet så mye gass i Tanzania at de skal bygge et LNG-anlegg som blir dobbelt så stort som Snøhvit, fabrikken på Melkøya utenfor Hammerfest. Statoils kontor i Dar es Salaam huser en stab på mellom 70 til 80 personer. For tiden leier selskapet hele den øverste etasje på Colosseum Hotel s om de bruker til kontor og møtelokaler.

For tiden er en av våre konsulenter  involvert i «Project Temporary office Dar 2013»hvor Statoil skal renovere nye kontorlokaler for de Statoil ansatte i Dar Es Salaam.

I midten av oktober hadde han en veldig travel uke der nede med HSE Audit av tre anbydere/ entreprenører og planlegging av HMS strategi. Han sier det var en interessant opplevelse og verifisere lokale entreprenørers HSE styringssystemer. -Kan si at det var varierende kvaliteter, likevel kom det noen overraskelser hvor spesielt en av entreprenørene hadde imponerende gode planer og prosedyrer for å sikre god styring av sitt HMS arbeid.

Onsdag i denne uken reiste han ned igjen for å presentere prosjektets HMS introduksjons- informasjon for kontraktørens ledere samt kurse en lokal HMS Inspektør i tråd med hvordan selskapet vil utføre sine HMS aktiviteter, Inspeksjoner, rapporterings-rutiner, HMS møter og mer.