VBS Consult AS

Karrieredag på HSH

DSC_0310

Tirsdag 27. januar arrangerte NITO karrieredag på Høgskolen Stord Haugesund.

Dette året fikk vi plassering midt i smørøyet og merket en god pågang fra nysgjerrige studenter. Både første-, andre-  og tredje- års studenter kom bortom vår stand for å høre om hvilke muligheter de har fremover.

Selv om vi ikke kan se så langt inn i glasskulen, så kan vi i hvert fall garantere at markedet vil ta seg opp igjen. Akkurat når dette blir er kvalifisert gjetning. Vi vet om flere prosjekt som skal i gang allerede dette året. Det gjør at vi som driver med utleie av personell øyner muligheter innen alle disse prosjektene rundt om i landet. Her

En ting som er veldig viktig å huske på i disse tider, er at det er mange «om beinet». Derfor er en fin og informativ CV avgjørende for om en kandidat kommer seg videre i kampen om den aktuelle stillingen. Les mer om utfylling her: 

CV 

Dette er andre året at VBS Consult deltar på karrieredagen på høgskolen. I fjor møtte vi mange studenter som registrerte seg hos oss, og vi har presentert flere av dem til ulike jobber rundt om i distriktet.

For mange er et konsulentselskap veien å gå for å få opparbeidet seg den praksis man behøver for å få seg en spennende fast jobb. Vi opplever stadig at våre kunder legger stor vekt på en formell utdannelse og da minimum på bachelor nivå. Flere av våre nyutdannede konsulenter som har fått prøve seg i flere prosjekter skaffer seg bred erfaring og bygger seg etterhvert en solid CV. Dette er av stor verdi når en kunde/arbeidsgiver skal vurdere kandidatenes praksis og erfaring.

Vi sitter igjen med et godt inntrykk av de studentene vi pratet med og håper virkelig at vi ser igjen flere av dem etterhvert som de skal ut i jobb.